Psychiatrické minimum I.

- 8 hodin (1den)

15.11. 2017
22.11. 2017

Mezi klienty sociálních služeb patří i lidé, kteří trpí některým duševním onemocněním. V kurzu, který vede zkušená lektorka z praxe, účastníci získají rámcový přehled o psychických onemocněních a seznámí se se specifiky potřeb těchto klientů při poskytování sociálních služeb. Dozvědí se, jak rozpoznat rizikové chování klienta a jak adekvátně ke svým kompetencím klientovi poskytnout předlékařskou první pomoc.

Na úspěšný úvodní kurz navazují dva další kurzy zaměřené na komunikaci s klienty s duševním onemocněním a na aktivizaci těchto klientů v sociálních službách.
Při objednání těchto 3 kurzů najednou (balíček Psychiatrické minimum) získáte slevu 15% - ušetříte celkem 740 Kč. Při objednání 2 kurzů najednou získáte slevu 10% - ušetříte celkem 330 Kč.
Více v sekci SLEVY.

• rozpoznat, kdy jsou projevy klienta psychického rázu a nejedná se o součást zdravotního postižení či jiné nemoci
  • definovat a rozlišit základní psychická onemocnění
  • rozpoznat akutní psychický stav a předejít jeho zhoršení