Zvládání nestandardního chování klientů s mentálním postižením a autismem II.

navazující kurz: Depresivní stavy

- 8 hodin (1 den)

7.11. 2017

Kurz je druhým ze série kurzů věnující se zvládání nestandardního chování klientů s mentálním postižením, tentokráte se zaměřením na projevy depresivního chování. Cílem kurzu je seznámit účastníky s tím, jaké jsou možné příčiny depresivního chování těchto klientů, jak jim lze předcházet a jaké jsou možnosti odborné pomoci.

Podmínkou pro přihlášení do kurzu je absolvování úvodního kurzu Zvládání nestandardního chování klientů s mentálním postižením a autismem I. - úzkostné stavy. Při objednání 2 kurzů najednou získáte slevu 10% - ušetříte celkem 330 Kč.

• dozvíte se, jaké jsou příčiny nestandardního chování klientů s mentálním postižením a autismem, které mohou nasvědčovat tomu, že klient má depresivní projevy chování
  • porozumíte vlastnímu vnímání a očekávání „deprese“ a jejímu vlivu na naše chování ve vztahu ke klientovi
  • naučíte se, jak můžete ovlivnit a minimalizovat faktory vyvolávající depresivní projevy
  • dozvíte se, kdy a kde hledat odbornou pomoc a co od ní očekávat