Zvyšování psychické odolnosti sociálních a vedoucích pracovníků

28.8. 2017
akce KAŽDÝ DRUHÝ ZA POLOVIC - POSLEDNÍ VOLNÉ MÍSTO Přihláška
9.10. 2017
9. 10. 2017 Přihláška

Práce sociálních a vedoucích pracovníků v sociálních službách je často velmi psychicky náročná, a pokud pracovníci nemají zdroje, ze kterých mohou čerpat potřebnou energii, může se u nich velmi rychle rozvinout syndrom vyhoření. Ten má samozřejmě vliv na kvalitu poskytované služby ve vztahu ke klientům - nervozita, nevšímavost, apod. -  i ke kolegům a podřízeným. Kurz, který vede zkušená lektorka - psycholožka - systematicky vede účastníky k objevení těchto zdrojů v sobě samých a rozvíjí dovednost se z těchto zdrojů podle potřeby "dobíjet". Účastníci si uvědomí, co je v jejich životě drží a posiluje, kde mají uloženy zdroje energie, prakticky si vyzkoušejí přednosti pozitivního myšlení a naučí se několik jednoduchých relaxačních metod, které mohou aplikovat v náročných situacích. Uvědomí si i souvislost mezi psychickou pohodou pracovníka a kvalitou poskytované služby.

• uvědomíte si svoje pozitivní zdroje, ze kterých můžete čerpat energii v náročných situacích
  • naučíte se své zdroje cíleněji využívat, a tak lépe zvládat náročné pracovní situace
  • osvojíte si nové relaxační metody, díky kterým si dokážete rychleji odpočinout a zregenerovat se
  • najdete novou chuť do práce i osobního života

Při objednání tohoto kurzu dohromady s kurzem Time management vedoucího pracovníka (balíček Osobnostní rozvoj manažera) získáte slevu 10% - ušetříte celkem 505 Kč.
Více v sekci SLEVY.

Mgr. Zdenka Tmějová